facebook twitter

PARK Tennis

Tennis vereniging Amstelveen

shadow_left
shadow_right

PARK Tennislessen

Jeugd tennislessen- en trainingen

Voor les kunnen kinderen meestal vanaf een jaar of 5/6 terecht bij een tennisvereniging. De allerkleinsten beginnen met de cursus "kidstennis". Hier maken de kinderen op de juiste manier kennis met het boeiende en veelzijdige spelletje tennis.

Met aangepast spelmateriaal wordt spelenderwijs het balgevoel, het anticipatie- en orientatievermogen verbeterd. Daarna stromen ze door naar de cursussen voor beginners en gevorderden.

Voor de groepslessen wordt er om praktische redenen op leeftijd en beschikbaarheid ingedeeld. Wij gaan het liefst zo veel mogelijk uit van het niveau en instelling van het kind.

Voor meer informatie, of om u in te schrijven, klikt u hier.

Senioren tennislessen

De tennistrainers van PARK Tennis vormen een enthousiast team, dat zich kenmerkt door een deskundige en persoonsgebonden aanpak. Wij bieden tenniscursussen voor beginners, gevorderden en competitiespelers aan.

Naast het feit dat de beheersing van een goede techniek van de slagen meer speelplezier geeft vormt juist deze techniek de basis om blessure vrij te kunnen spelen.

Voor meer informatie, of om u in te schrijven, klikt u hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Privé les

Kiest u voor de voordelen van onverdeelde aandacht dan is privé les de beste optie alleen of met zijn twee-en. We zijn immers niet allemaal hetzelfde en spelen het spel nu eenmaal op een manier, die bij je past met je sterke en met je zwakke punten, die beide aandacht vragen. 

De leraar zal na het intake gesprek met een persoonlijk advies komen waarna het programma wordt opgesteld.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@parktennis.nl.

Ook komend jaar zullen o.a. Sidney de Boer, Kees Monteban, Elke Tiel, Margriet Kouwenberg, Seb Dackus en ik (Manuel van der Knaap) de lessen voor de leden van PARK Tennis verzorgen en is Drive-ITT er voor de jeugdlessen op zaterdag.

Voor de lesvoorwaarden klik u hier.

Voor een overzicht van de lesdagen en weken 2024 klikt u hier.