facebook twitter

PARK Tennis

Tennis vereniging Amstelveen

shadow_left
shadow_right

Nieuws

PARK Tennis open

Ons geduld is, zeker met dit mooie weer, flink op de proef gesteld. En hoewel het coronavirus nog steeds onder ons is, kunnen we voorzichtig weer steeds meer doen. 

Op maandag 11 mei mag PARK Tennis dan ook weer (deels) open voor volwassenen. Het terras en clubhuis blijven nog even - waarschijnlijk tot 1 juni - dicht, maar er kan weer gespeeld worden! Ik heb het reserveringssysteem direct open gesteld en ook lessen zijn in te boeken.

Het is wel belangrijk dat we ons allemaal aan de richtlijnen van het RIVM houden, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Deze richtlijnen Kunt u hier vinden. Tot Snel!

posted by PARK Tennis © on Monday 11 May 2020, 14:37

PARK Tennis gesloten in verband met Coronavirus

Het kabinet heeft zondag 15 maart verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus afgekondigd. Ook PARK Tennis moet, net als andere sportclubs, voorlopig gesloten blijven om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen zijn per direct ingegaan en gelden tenminste tot en met maandag 6 april.

 

PARK Tennis heeft besloten om het advies van de KNLTB en het RIVM te volgen en het tennispark en het clubhuis tot nader order gesloten te houden. Trainingen en lessen die gepland staan vanaf 1 april gaan daardoor helaas niet door.

 

Vragen

Voor vragen over het park, vrijspelen en lessen verwijzen we je graag naar de veelgestelde vragen van de KNLTB. Voor overige vragen kun je mailen naar info@parktennis.nl.

 

Tot slot

Dit zijn geen leuke, maar wel noodzakelijke maatregelen. Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen om de impact van het coronavirus te beperken. Het advies is dan ook, houd je aan de algemene hygiëne maatregelen van het RIVM, blijf gezond en zorg goed voor elkaar. 

 

We moeten er alles aan doen, om zo snel mogelijk weer de baan op te kunnen. Tot die tijd houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen die invloed hebben op ons park en de leden van PARK Tennis. Houd hiervoor ook de website in de gaten. 

 

Ik hoop jullie allen snel weer te verwelkomen op het park. Tot die tijd wensen ik jullie en jullie familie en vrienden veel gezondheid en wijsheid in deze tijd. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Manuel van der Knaap,

PARK Tennis.

posted by PARK Tennis © on Thursday 19 March 2020, 10:38

Inschrijvingen lessen 2020 geopend

De inschrijvingen voor de nieuwe lessenreeksen zijn nu open!

Klik hier voor meer informatie.

posted by PARK Tennis © on Friday 7 February 2020, 16:44
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 17 18 19 »