facebook twitter

PARK Tennis

Tennis vereniging Amstelveen

shadow_left
shadow_right

Nieuws

Uitnodiging

That’s Tennis organiseert zondag 21 april 2013 een tennisclinic  (kostenloos) voor alle leden van PARK Tennis van 11 tot 14 uur, om kennis te maken met de lessen (voor zowel kinderen als volwassenen). U bent vrij een introducé mee te nemen.

 

Tot ziens op PARK Tennis.

Manuel van der Knaap

 

posted by PARK Tennis © on Sunday 14 April 2013, 14:24

PARK Tennis lessen

Dit jaar zullen de lessen – groeps, kids en privé – op PARK Tennis worden verzorgd door That’s Tennis. Deze tennisschool staat onderde bezielende leiding van Kris Portael, een ervaren trainer van onderandere Kim Clijsters.  Portael (België, 1971) heeft meer dan 20 jaarervaring in het trainen van kinderen en volwassenen (beginners engevorderden) en competitie- en topspelers, en behoort ook zelf tot detopspelers van België.


Recent is Portael naar Amsterdam verhuisd en is hij That’s Tennis gestart. De lesprogramma’s van That’s Tennis zijn erop gericht het maximum uit iedere speler te halen.


That’s Tennis werkt samen met verschillende leraren en heeft onder andere als expertise het TennisKidsprogramma: een concept speciaal voor de ontwikkeling van kinderen opfysiek-, mentaal-, coordinatief- en tactischniveau, dat eerder in Belgie erg succesvol is gebleken.


De tarieven en inschrijvingsformulieren vindt u hier.


Meer informatie over That’s Tennis vindt u hier.


Tot ziens op PARK Tennis.


Manuel van der Knaap

posted by PARK Tennis © on Sunday 14 April 2013, 14:09

OPEN

 De vorst is uit de grond, de banen zijn beter dan ooit

 en de lente is eindelijk begonnen. 

 Ik hoop u snel te zien op PARK Tennis.

posted by PARK Tennis © on Sunday 7 April 2013, 20:45
« 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »